Nastavení cookies
Hotovo Přijmout vše

GIA poprvé otevřela klasifikační laboratoř v Dubaji.
Nová laboratoř GIA otevřela své služby pro více než 1 150 diamantových společností na Dubai Multi Commodities Centre (DMCC). Tento krok následuje po uzavření GIA laboratoře v Antverpách v červenci 2022, která byla považována za ekonomicky neudržitelnou.

"Odráží to status Dubaje jako globálního centra obchodu," uvedl DMCC ve vyjádření.

Nová GIA laboratoř byla otevřena v pondělí (19. února) a zabírá více než 41 000 čtverečních stop na dvou podlažích 340 metrů vysoké Uptown Tower, jako součást devítileté dohody. Bude k dispozici pouze pro klienty v dubajských zónách volného obchodu, kteří hodnotí diamanty od D do Z o hmotnosti do 3,99 karátů.

"Otevření laboratoře GIA v důležitém globálním diamantovém centru Dubaje je významným krokem při rozšiřování našich služeb pro podporu naší důležité mise ochrany spotřebitele a splnění potřeb průmyslu," uvedl Tom Moses, výkonný viceprezident a hlavní laboratorní a výzkumný pracovník GIA.

"Jako průmyslový lídr v oblasti výzkumu, vzdělávání a hodnocení jsme potěšeni, že se GIA stává nedílnou součástí nové hedvábné stezky v globálním řetězci dodávek diamantů, dále zdůrazňující strategickou roli, kterou Dubaj v něm hraje," uvedl Ahmed bin Sulayem, výkonný předseda a generální ředitel DMCC.

Provozováno na systému Ebenit - Tvorba webu a eshopu.
STATUS_IS__APP_RUNNING