Nastavení cookies
Hotovo Přijmout vše

Vipul Shah, předseda Rady pro export drahých kamenů a šperků (GJEPC), prohlásil, že v budoucnosti budou koexistovat diamanty vypěstované v laboratoři a přírodní diamanty. Hovořil na události IIJS Signature, která se konala v Mumbaí na začátku ledna 2024.

"U přírodních diamantů existuje aspirace, zatímco diamanty vypěstované v laboratoři jsou dostupné a slouží módním a zábavním účelům," uvedl.
"Jsou to tedy úplně odlišné segmenty... Není to tak, že by jeden druh diamantu nahradil druhý," dodal.

Upozornil, že dodávky přírodních diamantů se s časem zmenší, protože se neplánuje otevírání nových dolů a některé naleziště dosahují konce své životnosti. Uvedl, že skupiny spotřebitelů diamantů vypěstovaných v laboratoři a přírodních diamantů se budou doplňovat.

"Přírodní diamanty jsou pro ty, kteří touží po diamantech a získávají je," poznamenal.
"A pokud hledáte investici, zvolíte přírodní diamanty. Takže myšlenka spočívá v tom, že až se lidé poprvé seznámí s diamanty vypěstovanými v laboratoři, budou usilovat o přírodní diamanty."

Díky naší exkluzivní burze na našich stránkách diamantů, máte možnost a jistotu nejkrásnějších a nejhodnotnějších přírodních diamantů za bezkonkurenční ceny.

Provozováno na systému Ebenit - Tvorba webu a eshopu.
STATUS_IS__APP_RUNNING